24.7.07


































¿iPhone Nano i iPhone Shuffle?

Kevin Chang, analista de JP Morgan a Taiwan, assegura que Apple té previst llançar al mercat en l'últim trimestre de 2007 una versió reduïda del iPhone basada en el seu reproductor de música iPhone Nano. El preu del nou mòbil rondaria els 300 dòlars.






Campus Party arrenca a València

L'onzena edició d'un dels majors esdeveniments d'entreteniment electrònic del món ha obert les seves portes aquest dilluns a València per acollir als més apassionats de la informàtica sota el lema Internet no és una xarxa d'ordinadors, Internet és una xarxa de persones.

Amb un marcat accent ecològic, la Campus Party estendrà la seva reunió al Brasil per a l'any que ve, i l'organització està intentant que l'esdeveniment es traslladi cada any a un país diferent, com Anglaterra, Alemanya o la República Txeca, sumats, per descomptat a la tradicional celebració anual valenciana.

La iniciativa Campus Verd anima tant als participants en l'esdeveniment, com la resta de persones a plantar un arbre. Mitjançant un comptador en la pàgina web es mostraran les tones de CO2 retirades fins ara.

Addicionalment, tindrà lloc la projecció del documental Una veritat incòmoda de Al Gore. Per la seva part, un dels gadgets més esperats és Albert Hubo, un robot humanoide amb la cara d'Albert Einstein capaç d'expressar diferents emocions com alegria o tristesa, que serà presentat pel director de l'equip que ho va posar en marxa, el professor coreà Juny Ho Oh.

Els videojocs també seran una de les principals apostes d'aquesta edició de la Campus Party. Entre d'altres presentacions estarà la de MindBall, un videojoc que funciona d'acord amb les emocions i les respostes a estímuls dels jugadors; el Skyscout, un dispositiu de butxaca que en ser apuntat cap a una estrella o planeta dóna informació instantània, i es coneixeran els últims avenços en el fre dels correus electrònics fraudulents.

Finalment, el software lliure trobarà el seu forat a través dels tallers de 'Linux per a tots', i es comptarà amb la presència de Mark Shuttleworth, que està darrere de Ubuntu, la iniciativa de distribució gratuïta de Linux, i Canonical, l'empresa que ofereix el seu suport econòmic.




e-life SIMO 2007

e-life SIMO 2007' pretén convertir-se aquest any en el referent del sector dels videojocs a Europa després de dues edicions en les quals l'assistència es va aproximar als 300.000 visitants de mitjana.

Aquest esdeveniment, que se celebrarà al pavelló 6 d'IFEMA entre els dies 8 i 11 de novembre, es compte entre els esdeveniments més concorreguts en el que a oci digital i noves tecnologies es refereix, segons que han informat els organitzadors.

En paraules del director de 'e-life SIMO', Tomás García, "en la preparació d'aquesta edició, estem treballant amb els principals líders del sector de videojocs, tant amb els fabricants (software i hardware) com amb mitjans de comunicació especialitzats, amb els qui compartimos l'objectiu i la il·lusió de consolidar e-life SIMO com el punt de trobada anual entre el sector i els seus consumidors".

Una de les novetats de 'e-life SIMO 2007' serà l'àrea dedicada a jocs que oferirà diversos espectacles perquè els visitants puguin conèixer les últimes novetats del sector dels videojocs a més de participar i jugar amb els últims avenços del sector.

Un altre valor afegit a l'aparador de 'e-life SIMO 2007' serà el de poder adquirir les últimes novetats que es presentin en l'esdeveniment uns dies abans de la seva sortida al mercat, va informar l'organització.


www.apple.com/iphone
web7.campus-party.org
www.e-life.es







BCN agenda












versió en castellà

1 comentari:

Anònim ha dit...

Beningut de nou al mon del gloguers, espero que hagis gaudit de les vacances. ;-)