20.5.07





















Duckman va ser una sèrie còmica animada desenvolupada per Jeff Reno i Ron Osborn, basada en personatges creats per Everett Peck en el seu comic Dark Horse. La sèrie va consistir en 70 episodis des de 1994 a 1997 en USA Network. Els manejadores del xou inicials van ser Reno i Osborn, i el xou va ser produït per Paramount Television. L'animació va ser produïda per Klasky Csupo, una companyia de Gabor Csupo i Arlene Klasky, encara que els mateixos Csupo i Klasky van tenir poc que veure amb el desenvolupament del xou. Anys més tard, el maneig del xou va passar a David Misch i Michael Markowitz. La música per a la primer temporada la va compondre i va executar Frank Zappa.









Jason Alexander, més famós com George Costanza en Seinfeld, li dóna la veu al personatge principal, Duckman, cuyo misteriós primer nom més tard és revelat, Eric. Altres personatges són els seus dos fills, Xerris i Mambo, cuyas caps comparteixen el mateix cos, (veus: Dana Hill (fins a la seva mort), seguida per Pat Musick, i Elizabeth Daily); el seu fill gran, adolescent, Ajax (veu: Dweezil Zappa), i el seu company de treball, un sorprenentment talentós porc anomenat Cornfed (nom complet: Willibald Fievel Cornfed) (veu: Gregg Berger). Nancy Travis li va donar les veus a les trigèmines Bernice, Beverly, i Beatrice.

També estan Fluffy i Uranus (veu: Pat Musick), dos ossets de peluix assistents d'oficina de Duckman, els qui tot i ser constantment assassinats, desmembrats, torturats, sempre mantenen una actitud alegre, com els ossets afectuosos; l'àvia, l'aparentment comatosa, immensa i flatulenta sogra; i el Rei Gallina (veu: Tim Curry), el arci-nèmesi de Duckman.


















A vegades ens trobem amb curiositats en el món del disseny.Aquest és el cas de la identitat gràfica de Telemadrid i de Movielink; no sé qual d'ells va ser el primer, però la veritat és que el semblant dels dos és sorprenent. Telemadrid és el canal autonòmic de televisió de la Comunitat de Madrid, mentre que Movielink és un portal d'internet nord-americà de vídeo pertanyent a les companyies Metro Goldwyn Mayer (MGM), Paramount Pictures, Sony Pictures, Warner Brothers i Universal Pictures des d'on es poden descarregar llargmetratges.



Adobe està urgint als usuaris de Freehand a canviar a Illustrator CS3 i ha afegit característiques a aquesta versió que esperen que facin de la migració un fet confortable.
Escrivint una article en la seva bitàcola, John Nack ha confirmat la decisió de l'abandonament de l'aplicació, indicant que no es farà cap desenvolupament sobre la mateixa, noves característiques ni s'oferiran més pegats o actualitzacions als usuaris per a nous sistemes operatius ni per a noves configuracions de hardware.

Adobe ha afegit algunes pàgines a la seva web urgint als usuaris de Freehand a realitzar la migració. Adobe ha publicat dos PDF i a més, un Vídeo tutorial per ajudar als usuaris a realitzar aquest moviment.
Tova continuarà venent Freehand MX i oferirà suport tècnic al mateix, mentre afegeix un descompte de 199 dòlars destinat als usuaris de Freehand que decideixin migrar a Illustrator.


L'Apple TV pretén deslligar les pel·lícules, cançons i fotos de l'ordinador perquè puguem gaudir d'elles en el televisor estirats en el sofà. És a dir, que no necessitem estar davant del nostre ordinador per gaudir d'allò que hàgim comprat en la iTunes Store. I és que aquesta és una de les aposta fortes d'Apple, intentar que la gent adquireixi més productes en la seva tenda en línia. Perquè no ens enganyem, no és el mateix seure a veure una pel·lícula davant de l'ordinador que veure-la en un televisor de gran format, asseguts en el sofà, pudiéndola compartir fàcilment amb més gent sense necessitat d'amuntegar-se al voltant de la pantalla i, possiblement, amb un millor so si disposem d'un equip d'Home Cinema.



Després de 10 anys al mercat, Microsoft llança a tot el món el nou Windows Live Hotmail, successor de MSN Hotmail en 36 idiomes, que presenta com novetats més destacades, un nou disseny que millora la navegació, filtres antivirus i anti-phising i una major capacitat d'emmagatzematge que alcanza els 2GB.
El nou sistema de seguretat constitueix una de les apostes més forts de Windows Live Hotmail, proporcionant als usuaris major protecció i seguretat. Protecció anti-spam millorada, detector de virus en els adjunts als correus i detecció de suplantació de la identitat (phising). Així mateix, incorpora una barra de seguretat que apareix en la part superior del missatge prevenint al destinatari de l'origen del mateix, que s'organitza per colors: groc per a remitents desconeguts, verd per a coneguts i vermell per als potencialment perillosos.

D'altra banda, Windows Live Hotmail amplia a 2 gigues el límit inicial però la capacitat anirà creixent per garantir que l'emmagatzematge no suposi un problema.

Així mateix, Windows Live Hotmail és ràpid i còmode amb un funcionament molt semblant al d'Outlook. El servei integra un corrector ortogràfic, un panell de lectura que realitza una vista ràpida dels correus remitents, permet “arrossegar i col·locar” els correus electrònics, així com el completat automàtic de les direccions.

El nou servei és gratuït i permet a l'usuari conservar el seu compte i contactes de sempre. A més, la data de caducitat per inactivitat es multiplica per 4 (de 30 a 120 dies). La migració serà voluntària i molt senzilla amb un clic sense necessitat de descarregar-se res.

Possibilitat de veure Hotmail en el teu Outlook de l'escriptori

Windows Live Hotmail oferirà en un futur la possibilitat de visualitzar el teu correu de Hotmail en el teu Outlook a través del nou Outlook Connector. Una experiència de correu més rica a l'integrar el correu Windows Live Hotmail amb l'Outlook, permetent la sincronització dels contactes i el calendari.



MTV JA NO BASA EL SEU LLOC WEB EN FLASH.
Per a la gent que utilitza software lliure, potser és una espècie de victòria, potser ho vegem així, però el motiu del canvi no és abandonar els stándares tancats, sinó que es deu a una altra cosa.

Realment el format FLASH és alguna cosa atractiu, produeix imatges en moviment d'alta qualitat, i es pot ser molt creatiu amb això, a més del fet que és interactiu, al contrari de qualsevol altre tipus d'imatge, com els gif animats.

No obstant això, un lloc tan important com el de la MTV, que marca tendències quant a disseny web, ja no es basarà més en aquest format de Tova per a tot el portal, sinó que utilitzarà XHTML i CSS, dues eines típiques si parlem de coses obertes i lliures.

Segons els visitants que acostumaven visitar el lloc, aquest era un dolor de cap... i clar, succeeix que FLASH impedeix per exemple obrir un article en una pestanya del navegador, és més pesat, i a vegades resulta confús.

Igualment FLASH seguirà utilitzant-se per mostrar contingut de vídeos, sent que estem parlant d'una empresa que es dedica bàsicament als videoclips. També cap la possibilitat que el canvi es donava sobretot que els motors de cerca no indexen bé la informació en FLASH...







AGENDA BCN


















Espai per conèixer alguns dels principals esdeveniments que s'acosten en el món del disseny a tots els seus camps.(simplement debeis punxar sobre ells per obtenir tota la informació).Aquí s'inclouen premis, projectes, competicions i bases de concursos per a dissenyadors, arquitectes, grafistes i creatius en general.




2nd Lisbon Ideas Challenge International Design Competition

Incheon International Design Fair 2007

Fashion Designer Competition : Silhouette 07

Samsung Young Design Award

















Espai dedicat a les animacions, animacions en 3D, videoclips, espots que per la seva estètica mereixin ser tractats com autèntiques peces d'art.Així com a espai fonamental per als tràilers de pel·lícules de clàssics i nous films fins i tot no estrenats. Alguns tràilers tenen la característica de poder ser visionats en HD (alta definició).També existeix la possibilitat de visitar la web del film en particular.El reproductor de vídeo digital utilitzat normalment és el Quicktime.



VIDEO1 Queens of the Stone Age: Go With The Flow
VIDEO2 Original Cast - What Am I Supposed To Do




















Animation Now!
Wiedemann, Julius (ED)
Miscellaneous
Hardcover, 17.1 x 21.7 cm (6.7 x 8.5 in.), 352 pages
















Duckman is an animated sitcom developed by Jeff Reno & Ron Osborn, based on characters created by Everett Peck in his Dark Horse comic.The series consisted of 70 episodes airing right before USA's Up All Night on Saturday nights from 1994 to 1997 on the USA Network. The initial showrunners were Reno & Osborn, and the show was produced by Paramount Television. The animation was produced by Klasky Csupo. In later years, the show running duties went to David Misch and Michael Markowitz. Producer Gene Laufenberg was with the show for most of its run. The music for first season episodes was composed and performed by Frank Zappa; however, because the show premiered after Zappa died, all the music was spliced and rearranged by son Dweezil Zappa. The original timeslot for Duckman episodes while still being produced were changed to a later time during the night due to complaints from parents about children seeing the adult humor-oriented show.
The series followed the adventures of a dim-witted and lascivious private detective duck who lived with his family and sister-in-law named Bernice (an identical twin to his wife). Duckman's wife, Beatrice, died before the show began in 1994 (Worldbook Encyclopedia, 2004). The tagline of the show, seen in the opening credits, is "Private Dick, Family Man."



Your computer is the center of your digital life. Your TV is the center of your entertainment life. But what if you want to watch movies, TV shows, movie trailers, podcasts, and photos from your computer on your TV? At $299, Apple TV brings iTunes to the big screen.The revolution will be televised.

Say you’ve just downloaded Cars from iTunes. Instead of huddling around your computer to watch, you pop some popcorn while your computer wirelessly syncs your new flick to Apple TV. Then you pull up a seat, put up your feet, and pick up the included Apple Remote to play your movie on TV. Give yourself a hand: You've just changed the way you watch digital media.

iTunes to Apple TV, wire free.
Apple TV connects to your TV via an HDMI port or component video and audio ports. Its built-in, superfast 802.11 wireless capability syncs your iTunes library from any Mac or PC in the house. Best of all, what's on Apple TV stays in sync: Anytime you change your library in iTunes, it changes on Apple TV — wirelessly, automatically.

What’s on TV? Whatever you want.
Apple TV puts your iTunes library — movies, TV shows, music, and podcasts — plus movie trailers from Apple.com on your TV. And your digital photos from iPhoto on a Mac or Adobe Photoshop Elements or Adobe Album on a Windows PC appear in high definition, so you can put on a stunning big-screen slideshow.





Following the signing of the Treaty of Nice in May 2001, which made Brussels the official capital of the EU,the then President of the European Commission, Romano Prodi and the Belgian Prime Minister Guy Verhofstadt invited the designer Rem Koolhaas to discuss the necessities and requirements of a European capital.
During these talks and as an impetus for further discussion, Koolhaas and his architecture firm OMA suggested the development of a visual language. This idea inspired a series of drawings and drafts, including the "Barcode". The barcode tries to unite the flags of all the EU member countries into a single, colourful symbol.
In the current European flag, there is a fixed number of stars. In the barcode, however, new Member States of the EU can be added without space constraints. Originally, the barcode displayed 15 EU countries. In 2004, the symbol was adapted to include the ten new Member States.
Since the time of the first drafts of the barcode it has never been officially used by commercial or political institutions. During the Austrian EU Presidency 2006 it was officially used for the first time, but only as part of the logo of the presidency, not as a new EU flag. The logo has already been used for the EU information campaign which will also be continued during the Austrian EU Presidency. Overall this design was badly received. People compared it to a beach towel, a packet of refresher sweets, wallpaper, the TV test card and deckchair fabric.
This idea was never a serious one and the designer himself indicated that it was only a concept for an exercise and never intended as a genuine proposal to replace the present flag. The European Commission also stated that no plans were ever made to consider replacing the flag adopted from the Council of Europe.



















BEGÓ!MADRID2 versió en castellà
HOLLYWOOD FASHION WEEK bloc de moda en castellà
El meu e-mail